ACE!

Praktijk voor psychotherapie Haarlem

voor individuen, paren en gezinnen

Hieronder ziet u een beschrijving van de verschillende mogelijkheden bij ACE! Bel voor een kennismakingsgesprek: 023 540 5315. Consult buiten kantoortijden.

 

Tekstvak: Cognitieve therapie gaat ervan uit dat we de wereld om ons heen niet rechtstreeks waarnemen. We kijken door het filter van onze ervaringen, onze verwachtingen, onze opvattingen. Cognitieve therapie is gericht op beļnvloeding daarvan.

Cognitieve Therapie

Eye Movement Desensitisation and Reprocessing, kortweg EMDR is de laatste jaren in opkomst als behandeling voor psychische klachten die samenhangen met ingrijpende en schokkende gebeurtenissen. 

Tekstvak: EMDR

Relatietherapie is gericht op het patroon van interactie en communicatie tussen uw partner en u. Als het spel sterker wordt dan de spelers kunnen er problemen ontstaan. Een buitenstaander kan helpen, als een soort coach.

Relatietherapie

Tekstvak: Gedragstherapie is sterk gebaseerd op onderzoek, en op de toepassing van wetenschappelijke principes. De therapie is klachtgericht.

Gedragstherapie

Net als relatietherapie gaat gezinstherapie ervan uit dat gedrag, en dus ook probleemgedrag, ontstaat en betekenis heeft binnen een bepaalde context. Vaak is die context het gezin. Gezinstherapie is gericht op de onderlinge verhoudingen in het gezin.

Gezinstherapie

mogelijkheden

Telefoon:

023 540 53 15

ACE!

023 540 53 15

 

In verband met de toenemende hoeveelheid spam plaats ik geen automatische link meer met mijn mail-adres, excuses daarvoor. U kunt me via de mail bereiken door een mailtje te sturen naar mail@psychotherapie-haarlem waarachter u een punt zet en de extensie voor Nederland toevoegt.